تيتر يک
اخبار روز
ارسال شده در 2 مرداد 1389 - ساعت 16:44 - 383 بازديد

3 كشته بر جاي گذاشت
تصادف مرگبار در خيابان سئول



 به گزارش پايگاه خبري 125، اين حادثه بامداد امروز پس از برخورد دو  خودرو سواري بايکديگر روي داد.

به دنبال اعلام يك مورد تصادف شديد در خيابان سئول ورودي به چمران ، بلافاصله نيروهاي ايستگاه84 سازمان آتش‌نشاني در ساعت 01:03بامداد امروزعازم محل تصادف شدند.
اکبر غزالي، فرمانده آتش‌نشانان اعزامي درباره اين حادثه دلخراش گفت: خودرو سواري پورشه به علت نامعلومي و به طور ناگهاني با خودرو سواري ديگري برخورد كرد كه در اثر آن راننده 50 ساله اين خودرو و دو سرنشين 30 و 25 ساله آن به علت آتش‌سوزي خودرو در دم جان باختند.

به گفته وي ، چهارمين سرنشين اين خودرو در لحظات اوليه حادثه توسط شهروندان از خودرو خارج شد و از مرگ حتمي نجات يافت .

وي افزود: در پي اين حادثه جنازه راننده و دو سرنشين اين خودرو در ميان اتاقك متلاشي شده گير كرده بودند كه با تلاش نيروهاي آتش‌نشاني و با استفاده از تجهيزات نجات، اجساد آنان بيرون آورده شد.

غزالي در خاتمه با اعلام اينكه پس از خارج كردن اجساد ، خودرو تحويل نيروي انتظامي شد، اضافه كرد: امدادگران آتش‌نشاني بعد از ايمن‌سازي صحنه تصادف، محل را با يك رشته لوله آبدهي پاكسازي كردندو خودروهاي تصادفي را نيز به كنار جاده انتقال دادند تا از وقوع تصادفات ديگري پيشگيري شود.

تحقيقات بيشتر در خصوص ميزان خسارت وارده، علت و چگونگي بروز اين حادثه رانندگي توسط كارشناسان راهنمايي و رانندگي در حال بررسي است.
حادثه
گزارش
از گوشه کنار جهان
تبليغات