مرگ تلختر در آب شیرین برای چند دقیقه تفریح!

داوود رجبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اکثر موارد غرق شدگی حتی در نواحی ساحلی در آبهای شیرین (مانند رودخانه ها و استخرها) اتفاق میافتد.
وی ادامه داد: برخلاف تصور بسیاری از مردم، غرق شدن در آب شیرین و واردکردن مقدار زیادی از آب استخر یا رودخانه به داخل ریه و معده بسیار خطرناکتر از بلعیدن حجم زیادی از آب دریا است. یکی از مواردی که جان شناگران و افرادی را که در حال غرق شدن هستند تهدید میکند؛ اختلالات قلبی و نارسایی کلیوی است که مدتی پس از خارج شدن از آب برایشان به وجود میآید.
این مسئول توضیح داد: با بلعیدن مقدار زیادی آب شیرین به این علت که این آب فشار اسمزی کمتری نسبت به خون دارد؛ به سرعت از جداره معده و رودهها جذب خون میشود و در مدت زمان کوتاهی حجم خون افزایش شدیدی مییابد که به از بین رفتن گلبولهای قرمز (همولیز) منجر میشود.
رجبی بیان کرد: همولیز شدید به اختلال الکترولیتها منجر شده و آن نیز به نوبه خود آریتمی خطرناکی را در قلب به وجود میآورد و همچنین نارسایی کلیوی و از کار افتادن ارگانهای گوناگون را به دنبال دارد.
معاون امداد و نجات هلال احمر البرز با اشاره به اینکه بیشتر غرق شدگیها در آب رودخانه و دریا در فصل تابستان اتفاق میافتد، گفت: تابستان به خاطر گرمی هوا مردم بیشتر برای شنا و تفریح به اقدام به شنا در دریا و رودخانهها میکنند و همین گاه حوادث ناگواری را در پی دارد. از ابتدای تابستان تا کنون دو نفر در رودخانه طالقان و یک نفر نیز در رودخانه کرج به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادهاند.
وی اظهار کرد: از آنجاییکه وضعیت دبی و عمق رودخانهها قابل پیش بینی نیست، مردم برای چند دقیقه تفریح جان خود را به خطر نیندازند و حتی اگر شنا بلد هستند ریسک نکنند.
روز گذشته داوود رجبی، معاون امداد و نجات هلال احمر استان البرز از غرق شدن جوان ۳۰ ساله در طالقان خبر داده و گفته بود: پس از اعلام یک مورد غرق شدگی در سد طالقان، بلافاصله دو تیم امدادی از طالقان به محل حاثه اعزام شد. غریق که فردی ۳۰ ساله بود در ساعت ۱۸:۵۰ دقیقه با جست و جوی غواصان در محدوده رستوران( چشم مکان) پیدا شد.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان البرز به شهروندان توصیه کرد قبل از اقدام به شنا به علایم وهشدارهای موجود در محل توجه کنند.
انتهای پیام
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش

۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش
۱۸۳ روز پیش