به گزارش رکنا،منصور شیشه فروش گفت:
آتش سوزی سنگین عصر دیروز در سوله یک واحد تولید الیاف و نمد بافی واقع در شهرک صنعتی دولت آباد با همکاری 12 تیم آتش نشانی از شهرهای دولت آباد ، اصفهان و شاهین شهر مهار و محل پاکسازی شد.
منصور شیشه فروش با بیان اینکه در پی این آتش سوزی سه سوله دیگر نیز تحت تاثیر حریق قرار گرفته بودند ، افزود: بر اثر این حادثه در هنگام
مهار آتش ۳ نیروی آتش نشان
آسیب دیدند، که یکی از آنها به دلیل مشکل ترومایی و ۲ نفر نیز به دلیل
مشکلات تنفسی بر اثر دود به بیمارستان کاشانی اصفهان منتقل شدند .
وی گفت: این واحد صنعتی بیمه بوده و برای پیشگیری از سرایت آتش به واحدهای مجاور تخریب دیوار یک سوله و خنک سازی محل های مجاور در دستور کار قرار گرفت.
منصور شیشه فروش ادامه داد : به منظور پیشگیری از تکرار این وقایع در واحدها و کارگاهای صنعتی لازم است تمامی واحدهای تولیدی صنعتی و کارگاهی و شهرک های صنعتی در خصوص رعایت اصول ایمنی در انبار کردن کالاها و مواد نگهداری وحمل و نقل مواد و کالاها و مراحل تولید و عرضه کالاها اقدام کنند.
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.