به گزارش رکنا،سرهنگ 'اکبر محمدجعفری' در تشریح این موضوع اظهار داشت:طی چند روز گذشته با مراجعه چند نفر از هموطنان به پلیس فتا استان و با ارائه دستور قضائی عنوان می کنند که با اعتماد به آگهی های انتشار یافته در شبکه های اجتماعی مبنی بر دریافت وام های کم بهره مورد کلاهبرداری واقع شده اند.
وی افزود:در تحقیقات بعمل آمده و برابر اظهارات شکات پرونده که عنوان می کنند افراد کلاهبردار با انتشار آگهیهای فروش امتیاز وام های کم بهره و تسهیلات با سود پایین در فضای مجازی اقدام به اخذ مبالغی تحت عنوان پیش پرداخت یا بیعانه حق ثبت نام و کارمزد نموده و این مجرمان سایبری دیگر پاسخگو نیستند.
رئیس پلیس فتا استان تصریح کرد:کلاهبرداران اینترنتی با ارائه اطلاعات شخصی و یا اطلاعات کارت بانکی خود به افراد خریدار،اعتماد آنان را جلب می کنند در حالی که ممکن است این اطلاعات ارائه شده سوءاستفاده از مدارک و اطلاعات دیگران بوده و یا کارت و حسابهای بانکی به صورت اجارهای باشند.
وی هشدار داد: کاربران به آگهیها و اطلاعیههای مختلفی که در فضای مجازی مخصوصا شبکههای اجتماعی برای انجام معاملات منتشر میشود، توجهی نکرده و فریب افراد کلاهبردار با عنوان فروش وام های کم بهره در فضای مجازی را نخورند.
این مقام مسئول با اشاره به کلاهبرداری از طریق درج آگهیهای جعلی در فضای مجازی توصیه کرد:جهت دریافت هرگونه تسهیلات از مسیر قانونی و اصلی آن یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده براساس شرایط اعلامی بانکها و مؤسسات مالی معتبر اقدام نموده و از خرید و فروش تسهیلات در فضای مجازی خودداری نمائید.
سرهنگ 'محمدجعفری' به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد : در صورت مواجه کاربران اینترنتی با هرگونه مشکل سایبری، میتوانند با شماره 096380 تماس حاصل نمایند و از کارشناسان پلیس فتا جهت رفع مشکل خود کمک بگیرند.
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.