حوادث

به‌روزترین و معتبرترین سایت و مجله خبری حوادث ایران و جهان
پوشش کامل اخبار حوادث از تمام خبرگزاری‌ها و پورتال‌های خبری

رئیس سازمان زندان‌های کشور
2 دی 1403 - 11:52

آزادی هزار زندانی زن بدهکار مالی

رئیس سازمان زندان‌های کشور از آزادی هزار زندانی زن جرائم غیرعمد خبر داد.

به گزارش ایلنا، غلامعلی محمدی گفت: سازمان زندان‌های کشور اهتمام ویژه‌ای به آزادی زنان و مادران زندانی و بازسازی کانون خانواده زندانیان دارد.

وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون با پیگیری مددکاران ستاد دیه کشور و همراهی خیران زمینه آزادی هزار مادر زندانی جرائم غیرعمد در سراسر کشور فراهم شده است.

محمدی ادامه داد: همزمان با شب یلدا و روز مادر برخی زنان زندانی واجد شرایط آزادی مشمول ارفاقات قانونی شدند برخی آزاد و برخی با مرخصی به جمع خانواده رفتند.

به گزارش صدا و سیما، وی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ زندانی زن جرائم غیرعمد در انتطار کمک‌های خیرخواهانه خیران هستند تا با پرداخت بدهی زمینه آزادی آنها نیز فراهم شود.

رئیس سازمان زندان‌های کشور افزود: خانواده‌های نیازمند زندانیان از طریق انجمن حمایت زندانیان در سراسر کشور، حمایت می‌شوند و بسته‌های معیشتی هم در این ایام به این خانواده هدیه شده است.


نظرات و دیدگاه‌ها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.
آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.
Captcha

جدیدترین خبرهای حقوقی و قضایی