حوادث

به‌روزترین و معتبرترین سایت و مجله خبری حوادث ایران و جهان
پوشش کامل اخبار حوادث از تمام خبرگزاری‌ها و پورتال‌های خبری

به قتل
19 اردیبهشت 1404 - 12:22

قتل نوجوان 17 ساله در نزاع خیابانی

فردی که یک جوان 17ساله را به‌دنبال مشاجره لفظی با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، کمتر از یک ساعت بعد دستگیر شد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قزوین گفت: فردی که یک جوان 17ساله را به‌دنبال مشاجره لفظی با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، کمتر از یک ساعت بعد دستگیر شد.

به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ امیرحسام عزیزی گفت: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110مبنی بر درگیری در یکی از محلات شهر محمدیه، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: با حضور مأموران پلیس آگاهی در محل و انجام تحقیقات میدانی مشخص شد طی درگیری چند جوان با یکدیگر، یکی از آنها با ضربات چاقو به قتل رسیده و قاتل بلافاصله از محل متواری شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان قزوین تصریح کرد: بلافاصله و در کمتر از یک ساعت کارآگاهان با انجام اقدامات هوشمندانه و اطلاعاتی دقیق موفق به شناسایی مخفیگاه قاتل در یکی از روستاهای اطراف شده و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

سرهنگ عزیزی خاطرنشان کرد: قاتل در تحقیقات اولیه به قتل جوان 17ساله به علت مشاجره و درگیری لفظی اقرار کرد که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

 


برچسب‌ها
نزاع مرگبار
نظرات و دیدگاه‌ها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.
آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.
Captcha

جدیدترین خبرهای قتل و جنایت