حوادث

به‌روزترین و معتبرترین سایت و مجله خبری حوادث ایران و جهان
پوشش کامل اخبار حوادث از تمام خبرگزاری‌ها و پورتال‌های خبری

 سرقت
2 مهر 1404 - 12:05

نقشه دو زن برای دزدی از طلافروشی چه بود؟

فرمانده انتظامی استان لرستان از دستگیری 2 سارق زن که با ترفندی پیچیده، اقدام به سرقت مقادیری طلاجات به ارزش 7 میلیارد ریال از یک طلافروشی در شهرستان دورود کرده بودند خبر داد .

فرمانده انتظامی استان لرستان از دستگیری 2 سارق زن که با ترفندی پیچیده، اقدام به سرقت مقادیری طلاجات به ارزش 7 میلیارد ریال از یک طلافروشی در شهرستان دورود کرده بودند خبر داد .

به گزارش سایت جنایی، سردار محمدرضا هاشمی فر اظهار داشت: یکی از شهروندان شکایتی را مطرح کرد مبنی بر اینکه که 2 خانم جوان با مراجعه به یکی از واحدهای طلافروشی در سطح شهرستان دورود، با عنوان خرید طلا، فروشنده را ترغیب به ارائه ست کامل النگوها جهت بررسی و خرید کردند و در یک لحظه غفلت او، سارقان با جابجایی 6 النگوی طلا با بدل‌های مشابه که از قبل تهیه کرده بودند، اعلام کردند طلاها مورد پسند نیست و محل را ترک کردند.

سردار هاشمی فر با بیان اینکه این سارقان پس از سرقت، با جعل فاکتور، طلاهای مسروقه را در شهرستان‌های همجوار به فروش رسانده بودند، افزود: ماموران با اقدامات پلیسی و اشراف اطلاعاتی، هویت 2 سارق را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی، هر 2  متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش طلاهای مسروقه را 7 میلیارد ریال عنوان کردند، تصریح کرد: این سارقان پس از تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

 


برچسب‌ها
سرقت از طلافروشی
نظرات و دیدگاه‌ها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.
آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.
Captcha

جدیدترین خبرهای سرقت و زورگیری