حوادث

به‌روزترین و معتبرترین سایت و مجله خبری حوادث ایران و جهان
پوشش کامل اخبار حوادث از تمام خبرگزاری‌ها و پورتال‌های خبری

13 بهمن 1402 - 07:30

کارشنارس ارشد ایمنی و مدیریت بحران:

کارشناسان آتش‌نشانی ضابط قضایی شوند/مالکی که به اخطارهای ایمنی توجه نکند باید پاسخگو باشد

یک کارشناس ارشد ایمنی و مدیریت بحران با بیان اینکه آتش‌نشانی برای برخورد با ساختمان‌های ناایمن اختیار کامل ندارد، گفت: همانطور که اگر یک نانوایی نان خود را گران بفروشد؛ ضابط سازمان تعزیرات بر اساس قوانین حق دارد که راسا اقدام به پلمب مرکز متخلف کند، باید کارشناسان آتش‌نشانی نیز به عنوان ضابط قضایی شناسایی شده و این اختیار را داشته باشند.

عباس استادتقی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به موارد سنجش ایمنی بیمارستان‌ها گفت: ایمنی بیمارستان‌ها چه در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و چه در حوادثی مانند آتش‌سوزی و انفجار، در سه بعد سنجیده می‌شود. اولین بعد، سازه بیمارستان است که شامل اسکلت و زمین و مصالح استفاده شده در ساختمان می‌شود. بعد دوم، ایمنی غیرسازه‌ای شامل کلیه تجهیزاتی است که به ساختمان وصل شده یا در ساختمان وجود دارد؛ مانند میز، تخت، لوستر، آسانسور، ابزارهای تصویربرداری و جراحی و... همچنین سیستم آبی، برقی و گازی را نیز در این بعد مورد بررسی قرار می‌دهند.
رئیس گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره بعد سوم گفت: بعد سوم که بسیار اهمیت دارد، سیستمی است که باید اقدامات پیشگیرانه، آمادگی و نظارتی را برای حوادث انجام دهد که شامل تیم مدیریتی بیمارستان است که تحت عنوان ایمنی عملکردی از آن یاد می‌شود.
کارشناسان آتش‌نشانی ضابط قضایی شوند/مالکی که به اخطارهای ایمنی توجه نکند باید پاسخگو باشد عباس استادتقی‌زاده
برچسب‌ها
حوادث ایمنی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران دانشگاه علوم پزشكی آتش سوزی بیمارستان گاندی
نظرات و دیدگاه‌ها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.
آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.
Captcha

جدیدترین خبرهای