به گزارش ایسنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال مراجعه فردی به پلیس فتای تهران بزرگ و اعلام شکایتی مبنی بر برداشت غیرمجاز حدود پانصد میلیون ریال از حساب بانکیاش، توسط فرد یا افرادی ناشناس، رسیدگی به این پرونده در دستورکار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.
وی با اشاره به اظهارات شاکی در مقر انتظامی گفت: شاکی به ماموران گفت که پس از پایان شارژ سیمکارتش وارد مرورگر تلفن همراهش شده با جستجوی عنوان خرید شارژ با سایتی روبهرو شده که شارژ تلفن همراه را با قیمت ارزان به فروش رسانده بود. این فرد نیز با توجه به اینکه عجله داشته بدون توجه به آدرس درگاه پرداخت و اطمینان از هویت گردانندگان آن صفحه اقدام به خرید کرده اما پس از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شده است. دقایقی بعد او متوجه شده که تمام موجودی حسابش خالی شده است.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه تعداد شکات پرونده در جریان رسیدگی به این موضوع افزایش پیدا کرد، گفت: در تمامی این موارد، افراد با شیوه و ترفندی مشابه و از طریق همین سایت اقدام به خرید کرده بودند. همین موضوع نیز ماموران را به یقین رساند که با یک گروه حرفهای از کلاهبرداران سایبری مواجه هستند. این افراد با ایجاد یک درگاه جعلی تحت عنوان فروش شارژ ارزان قیمت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری کرده بودند.
معظمی گودرزی با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گردانندگان این سایت را در فضای مجازی مورد شنایی قرار دادند، گفت: در ادامه رسیدگی به این پرونده اطلاعات هویتی متهمان به دست آمد و محل حضور آنان نیز شناسایی شد. پس از آن هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوزهای لازم اخذ شد.
وی با بیان اینکه ماموران پلیس فتا گردانندگان این سایت را در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل کردند، گفت: این افراد در جریان بازجوییهای انجام شده به جرم خود اعتراف کردند. همچنین اعترافات متهمان و بررسی ادله دیجیتال نشان داد که این افراد دستکم چهار میلیارد ریال کلاهبرداری کردهاند. برای این افراد پروندهای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده ادامه دارد، گفت: لازم است شهروندان دقت داشته باشند که برای خریدهای اینترنتی به ویژه خرید ترافیک اینترنت و شارژ سیمکارت های اعتباری و ... به نتایج نشان داده شده توسط موتورهای جستجوگر اکتفا نکنند و فریب تبلیغات و قیمتهای ارزان را نیز نخورند، چرا که احتمال تقلبی بودن برخی از این نتایج متصور است. همچنین هنگام خرید پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ،نوع تراکنش و ... است را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند.
انتهای پیام
برچسبها
تهران
پلیس فتای تهران
پلیس فتا
پلیس
فتا
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.