دکتر جعفر میعادفر در گفتوگو با ایسنا، درباره حضور بانوان در مراکز اورژانس گفت: در مجموعه ارتباطات اورژانس ۱۵۰۰ نفر خانم که عمدتا پرستار هستند؛ مشغول پاسخگویی به تلفنهای مردم با مرکز فوریتهای امدادی ۱۱۵ اورژانس هستند. همچنین در تهران شش پایگاه و در سایر استانها نیز ۱۴ پایگاه اورژانس فعال داریم که توسط زنان اداره میشود.
رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: از آنجایی که بیماران خانم ترجیح میدهند کارشناسان اورژانس نیز زن باشند؛ تدابیری اندیشه شده است که تعداد بانوان مراکز اورژانس بیشتر شوند. درحال حاضر ۴۰۰ نیروی زن در حال تحصیل در رشته فوریتهای پزشکی هستند و به زودی فارغ التحصیل شده و به در اورژانس به خدمت درخواهند آمد.
وی با اشاره به شرایط اورژانس زنان نیز گفت: در هر ماشین آمبولانس،باید سه نفر باید حضور داشته باشند که ما در تلاشیم هر سه نفر حاضر زن باشند و بتوانند در اورژانس مخصوص زنان فعالیت کنند.
رئیس سازمان اورژانس کشور در پاسخ به این سوال که هدایت آمبولانسها با چه کسی خواهد بود؛ گفت: راننده امبولانس هم بخشی از کار کارشناسان ماست و این بخش از کار تفکیک ناپذیر است و این کار نیز توسط خانم ها انجام خواهد شد. همچنین در حال حاضر نیز زنانی را داریم که در رشته فوریت های پزشکی تحصیل کرده و مشغول به کار هستند و گواهینامه پایه یک نیز دارند و به راحتی با آمبولانس رانندگی کرده و بیمار جابهجا میکنند.
انتهای پیام
برچسبها
اورژانس
فوریتهای پزشكی
تهران
سازمان اورژانس کشور
جعفر میعادفر
آمبولانس
زن
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.