به گزارش ایسنا، علی نصیری در نشست ارزیابی و ایمنسازی بیمارستانهای شهر تهران که با هدف بررسی وضعیت ارزیابی ایمنی مراکز درمانی، شناخت چالشها و بررسی راهکارها در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گفت: برخی از مراکز درمانی در اولویت رفع ناایمنی قرار دارند. هدف از برگزاری این نشست نیز کمک به ارتقاء ایمنی بیمارستانها و افزایش هماهنگیها میان آنهاست.
وی با بیان اینکه برخی از مراکز درمانی در اولویت قرار دارند و باید مشکلاتشان رفع شود، گفت: در همین راستا نیز لازم است که با یک برنامه منسجم در این زمینه اقدام شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تاکید بر اینکه باید به سمت شناخت وضع موجود، بررسی تعداد بیمارستانها، بررسی فضای سازهای، شناخت کمبودها، بررسی مسایل در زمان بحران، ایجاد ساختارهای جدید و چگونگی ایجاد آن و افزایش ایمنی ساختارها و زیرساختهای موجود حرکت شود، گفت: ارزیابی اعتباربخشی بیمارستانها، بررسی تاثیرات حوادث ثانویه بر وضعیت بیمارستانها، بررسی استانداردها، تعیین تیمهای ارزیابی فرابیمارستانی، توجه به ایمنی اجزای غیر سازهای، پیگیری مشکلات و نقایص مربوط به برق بیمارستانها، توجه به ایمنی دربرابر حریق، تقسیم کار و تعیین تکلیف مخازن آب اضطراری شهر تهران نیز از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
در ادامه این نشست، حمیدرضا خانکه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: بیمارستان مجموعهای پیچیده و گران و شاخص توسعه در کشور است. در نتیجه سرپا بودن آن نماد آرامش است.
وی با تشکر از سازمان پیشگیری و مدیربت بحران تهران و سازمان آتشنشانی برای ورود به موضوع ارزیابی ایمنی ساختمانها و بیمارستانها گفت: در حال حاضر فقیرترین شهر در زمینه نظام بیمارستانی تهران است. باید دست نظام سلامت را گرفت و کمک کرد.
در جریان این نشست موضوعات مختلف مربوط به ایمنی بیمارستانها و اقدامات لازم در این خصوص مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان بیمارستانها و دیگر دستگاهها به همراه کارشناسان به بررسی ابعاد مختلفف آن پرداختند.
انتهای پیام
برچسبها
تهران
سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران
سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرتهران
مدیریت بحران
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.