رییس پلیس فتا فراجا، میزان کلاهبرداریهای اینترنتی را حدود ۳۷ درصد اعلام کرد و گفت: سازمانها حتما باید با سرشماره مشخصی که از قبل به مردم ابلاغ میشود برای ارسال پیامک اقدام کنند.
سردار وحید مجید درباره الزام دستگاهها از جمله بانکها برای ارسال پیامک به شهروندان اظهار داشت: این موضوع یکی از نگرانیهای پلیس فتا است که به بانک مرکزی مربوط نمیشود.
وی افزود: این پیوندها (لینکها) از طریق اپراتورها اعلام میشود؛ بنابراین پلیس فتا این موضوع را از مرکز ملی فضای مجازی و اپراتور همراه اول پیگیری کرده و در این رابطه اعلام شده است که پیشبینیهایی در حال پیگیری است.
رییس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: بارها در رسانهها تاکید کردیم که سازمانها حتما باید با سرشماره مشخصی که از قبل به مردم ابلاغ میشود به ارسال پیامک مبادرت کنند همچنین پیش از ارائه خدمت هم در حوزه رسانههای عمومی و جراید سرشمارههای پیامکهالی ارسالی اطلاع رسانی شود.
سردار مجید به مردم توصیه کرد که لینکهای مشکوک را باز نکنند همچنین خطاب به دستگاهها و سازمانها نیز اظهار داشت که برای ارسال پیامک باید الزامات قانونی در نظرگرفته شود هرچند اکنون در برخی دستگاهها این الزامها رعایت میشود.
رییس پلیس فتا فراجا خاطرنشان کرد: آگاهی مردم در موضوع بازکردن پیوندها (لینکها) در پیامکها بسیار مهم است. مردم باید توجه کنند اگر پیوندی به صورت پیامک برای آنها ارسال شد و از سرشماری مشخصی بود، حتما در بازکردن آن پیوند درنگ کنند همچنین توجه داشته باشند که به هیچ وجه خدماتی که به افراد اعلام میشود، یک روزه قطع نمیشود؛ بنابراین مردم در بازکردن پیوندها عجلهای نداشته باشند.
سردار مجید ادامه داد: افراد در بازکردن پیوندهای (لینکهای) پیامکی از روابط عمومی سازمان مربوطه یا پلیس فتا استعلام بگیرند و بدون نگرانی، تعجیل در بازکردن لینکها را کنار بگذارند.
منبع: ایرنا
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.