خبرگزاری میزان - فرمانده کل انتظامی کشور روز دوشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در حاشیه آغاز طرح هوشمند کنترل سارقان حرفهای و سابقهدار در جمع خبرنگاران حاضر شد گفت: اجرای طرح پابندهای الکترونیکی از امروز این برای مجرمینی که بیش از چهار فقره سرقت دارند در سابقه خود دارند، هدف گذاری و اجرا میشود.
وی افزود: از جمله مهمترین اهداف این طرح مهم که با مساعدت و همکاری ریاست محترم قوه قضاییه، دادستانهای سراسر کشور به ویژه مساعدت پرمهر دادستان کل، اجرایی میشود؛ پیگیری، کنترل و پایش مجرمین باسابقه است.
سردار رادان درباره کارآیی این پابندها توضیح داد: به محض اینکه این پابند از پای فرد جدا شود، بهوسیله آلارم به مرکز کنترل و پایش الکترونیک پلیس هشداری ارسال میکند که بر اساس شیوهنامه این طرح برای آن مجازات مشخصی در قوه قضاییه پیشبینی شده است.
رادان مدت زمان کنترل و پایش افراد با سابقه را ۲ سال اعلام کرد و گفت: مدت زمان کنترل هوشمند مجرمین با سابقه تا سه سال نیز قابل تمدید است، همچنین کسانی که در زندان دوران محکومیت خود را سپری میکنند و مشمول قانون پابندالکترونیکی هستند نیز پس از آزادی از زندان پابند به پای آنها بسته خواهد شد.
فرمانده کل انتظامی کشور در بخش دیگری از اظهاراتش که به آخرین چهارشنبه سال مرتبط میشد، مخاطرات و حوادثی که طی یک دهه گذشته پدید آمده را خارج از مباحث انتظامی توصیف کرد و اظهار داشت: ما مقوله چهارشنبهسوری را مبحث و پدیدهای اجتماعی میدانیم. با این وجود همه کسانی که اقدام به بستن خیابانها کنند و آن دسته از افرادی که با خودرو موجب مزاحمت برای مردم شوند تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت پلیس خواهند بود.
انتهای پیام/
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.