به گزارش رکنا ، مرد همسرکش وقتی در دادگاه پشت تریبون دفاع ایستاد برای این جنایت قاتلی خیالی طراحی کرد و گفت : قاتل زنم را نمی شناسم !
نیمه شب 10 خرداد سال گذشته مردی هراسان با پلیس قرچک تماس گرفت و از فریادهای کمک خواهی زن همسایه که به گوش می رسید خبر داد.
وی گفت :من و همسرم چند سال است در یک آپارتمان چند واحده زندگی می کنیم. از چند ساعت قبل صدای درگیری مرد همسایه و همسرش را شنیدیم .اما چون فکر می کردیم دعوا خانوادگی است دخالتی نکردیم.ا چند دقیقه پیش زن همسایه به نام نسیم به طرز گوش خراشی فریاد میک شید و کمک می خواست ولی ناگهان صدای او قطع شد. من نگران هستم اتفاق بدی در خانه همسایه مان افتاده باشد.
با این تماس مأموران پلیس مقابل خانه زوج جوان رفتند. مرد ۳۹ ساله به نام طاها در حالی که چاقوی خونین در دست داشت مقابل در آمد و از قتل همسرش خبر داد و گفت: در درگیری همسرم را کشتم.
ماموران وقتی وارد خانه شدند با جسد خونین نسیم ۳۵سال روبه رو شدند که با ضربه های چاقو از پای درآمده بود .
جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و مرد جوان تحت بازجویی قرار گرفت.
اعتراف در شب جنایت
این مرد با دستانی خون آلود گفت :نیمه شب حالم خوب نبود و دل درد شدیدی داشتم به همین خاطر از همسرم خواستم تا به من یک لیوان آب بدهد اما او مثل همیشه به من بی اعتنا بود و اصلا به من توجهی نکرد. من که از رفتار همسرم عصبانی شده بودم چاقوی آشپزخانه را برداشتم و چند ضربه به او زدم.
مرد خشن به بازسازی صحنه جرم پرداخت و پرونده اش با صدور کیفرخواست به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه
در ابتدای جلسه پدر و مادر نسیم برای دامادشان حکم قصاص خواستند .
مادر داغدار در حالی که اشک می ریخت گفت: دخترم و دامادم ۱۵ سال باهم زندگی کردند. دخترم سختی های زیادی را در این زندگی تحمل کرد اما دامادم بی رحمانه و بدون دلیل شبانه او را کشت. من از خون دخترم گذشت نمی کنم و برای طاها حکم قصاص می خواهم .
وکیل دختر نوجوان قربانی نیز درخواست قصاص را مطرح کرد.
وقتی متهم در جایگاه ویژه ایستاد سعی کرد با دروغگویی هایش خود را بیگناه نشان دهد.
او گفت: وقتی همسرم کشته شد من خواب بودم و چیزی به خاطر ندارم. من نمی دانم چه کسی همسرم را کشته است .وقتی بیدار شدم که نسیم خونین کف اتاق افتاده بود.
این مرد وقتی در مقابل سوالات قضات دادگاه به بن بست رسید بناچار ادعای تازه ای را مطرح کرد.
وی گفت: آن روز خسته از سرکار به خانه برگشته بودم و می خواستم استراحت کنم. اما دل درد شدیدی داشتم و حالم خوب نبود. به همین خاطر به اتاق رفتم و خوابیدم. اما مدام پیامک برداشت وجه از کارت عابر بانکم به گوشی موبایلم ارسال می شد و همسرم در حال خرید اینترنتی از کارت عابربانکم بود.من که حال خوبی نداشتم به همسرم گفتم کارت عابر بانکم را به من بدهد تا به بیمارستان بروم. اما او کارت را به من نداد .من به او گفتم صبح تا شب کار می کنم و خسته به خانه برمی گردم اما او با بی اعتنایی آشپزخانه رفت و من خوابیدم .
وی ادامه داد: در یک لحظه احساس کردم یک نفر با چاقو بالای سرم ایستاده .وقتی چشمانم را باز کردم چاقو را از او گرفتم و چند ضربه به زنم زدم .من اصلاً چیزی از ماجرا به خاطر ندارم و نمی دانم چه کسی چاقو را به من داد .من از قتل همسرم پشیمان هستم.
وی درباره اختلاف با همسرش گفت: من و همسرم مثل همه زوج ها با هم اختلاف هایی داشتیم. اما در حدی نبود که قصد کشتن او را داشته باشم. من آن شب خسته از سر کار به خانه آمده بودم و حالم بد بود. اما همسرم هیچ توجهی به من نداشت. به همین خاطر عصبانی شدم ولی باور کنید حتی نمی دانم چند ضربه به زنم زدم.من شرمنده فرزندم و پدر و مادر همسرم هستم.
در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.
مهارت کنترل خشم
مجید ابهری، رفتار شناس و آسیب شناسی اجتماعی در گفتگویی درباره وقوع قتل های خانوادگی گفت : قتل های خانوادگی بر محور پرخاشگری و خشم صورت می گیرد که البته در مورد زن کشی، دلایل تفاوت اندکی با شوهر کشی دارد. در مورد قتل همسران ،معمولاً مردان به خاطر اعتیاد و توهم ناشی از آن یا ذهنیت منفی و غلط در مورد همسرشان که با بدگویی های اطرافیان و رفتارهای نادرست زنان تشدید می شود دست به جنایت می زنند و اصلی ترین دلیل آن ضعف مهارت کنترل خشم و مدیریت رفتارها است.
وی ادامه داد :گاهی بر اثر عصبانیت در یک شرایط بحرانی و تنش روحی ،مرد اقدام به ضرب و جرح همسرش می کند که در اثر ضربات و آسیب های ناشی از آن، همسر دچار آسیب جسمی شده یا جان خود را از دست می دهد .
این آسیب شناسی اجتماعی ادامه داد :در مورد دیگر،مردها معمولاً بر اثر خستگی مشکلات بیرون از خانه و فشارهای اقتصادی دچار تنش های عصبی شده و با اندک بهانهای کنترل خود را از دست می دهند وبا ابزاری مثل چاقو و امثال آن به جان همسر بی دفاع می افتند و دفتر زندگی زن را می بندند و یا بر اثر تنش های ناشی از اعتیادو حالت غیرعادی مانند مستی دست به اقدامی میزنند که منجر به پایان حیات زن میشود .
دکتر ابهری در پایان گفت: نداشتن مهارت های کنترل خشم و فقدان تربیت معنوی اصلیترین دلایل ارتکاب این گونه جرائم است که باید برای افزایش آن میان نسل جوان فکری اندیشید تا کمتر شاهد وقوع چنین پرونده های تلخی باشیم.
منبع : زنهار
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.