سرهنگ داوود معظمی گودرزی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به افزایش پروندههای هک و دسترسی غیرمجاز به حسابهای کاربری مردم در شبکههای اجتماعی گفت: در روزهای گذشته تعداد پروندههای تشکیلی در زمینه هک و دسترسی غیرمجاز در پایتخت افزایش داشته و در این مدت کاربران بسیاری قربانی این دسته از مجرمان سایبری شدهاند. در همین راستا نیز چندین تیم ویژه و تخصصی در پلیس فتا رسیدگی به این موارد را در دستورکار خود قرار دادهاند. با این وجود لازم است که کاربران فضای مجازی ایمنی حسابهای کاربری خود را افزایش داده و با آگاهی از برخی از روشهای این افراد ضریب موفقیت این افراد را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه مجرمان سایبری و هکرها ترفندهای مختلفی برای انجام اقدامات مجرمانه خود دارند، گفت: اما واقعیت این است که در اکثر این مواقع این اقدام خود کاربر بوده که موجب وقوع جرم شده است. به عنوان مثال هکرها با استفاده از لینکها یا فایلهای آلوده که از سوی کاربر بازگشایی شود، اقدامات خود را پیش میبرند.
مراقب لینکهای آلوده باشید رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه یکی از مرسومترین روشهای هک نیز ارسال لینکهای آلوده و ترغیب افراد به کلیک کردن بر روی آن است، گفت: این اقدام معمولا منجر به نصب بدافزار بدون اطلاع کاربران در گوشی تلفن همراه یا سیستم رایانه آنان شده و در نهایت منجر به دسترسی غیرمجاز به شبکههای اجتماعی قربانیان میشود.
سرهنگ معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران
برچسبها
سرهنگ داوود معظمی گودرزی
اینستاگرام
تلگرام
قانون جرایم رایانهای
پلیس فتای تهران
پلیس
پلیس فتا
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.