
بهروزترین و معتبرترین سایت و مجله خبری حوادث ایران و جهان
پوشش کامل اخبار حوادث از تمام خبرگزاریها و پورتالهای خبری
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، دوشنبه ۲۰ اسفند ماه در حاشیه نوزدهمین همایش سراسری مدیران و روسای پلیس راهور، در جمع خبرنگاران درباره آخرین آمار تصادفات گفت: متاسفانه بر اساس آخرین آمار پزشکی قانونی تا پایان دی ماه، ما شاهد این هستیم که ۱۶۳۹۹ نفر از هموطنانمان را در تصادفات رانندگی از دست دادهایم. هر چند که این آمار نسبت به سال گذشته ۴/۵ درصد یعنی نزدیک به ۷۵۰ نفر کاهش داشته، اما به هر حال اعداد و ارقام نگران کننده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه از طرف دولت محترم شاهد این هستیم که یک پویش سراسری تحت عنوان «نه به تصادف» ایجاد شده است که از تمام ظرفیتهای کشور در جهت کاهش تصادفات چه در ایام طرح نوروزی و چه در طول سال آینده استفاده کنیم.
حسینی با تاکید بر اینکه پلیس از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی جلوگیری خواهد کر، گفت: نداشتن معاینه فنی به منزله نداشتن اجازه ورود به جاده تلقی شده و این اقدام با هدف حذف خودروهای نامطابق از جریان تردد و افزایش ایمنی انجام میشود.
او درباره افزایش نرخ جریمه ها بیان کرد: هموطنان عزیز در جریان باشند که این افزایش نرخ جریمهای که در قانون آمده صرفاً به منظور بازدارندگی است.
سردار حسینی درباره توقیفات در ایام نوروز گفت: دو مورد توقیف در قانون پیش بینی شده است، نخست خودروهایی که مرتکب دو تخلف حادثه ساز همزمان بشوند. دوم خودروهایی که در طول ایام نوروز بیش از ۵ میلیون تومان جریمه داشته باشند حتماً وسیله آنها به پارکینگ منتقل می شود.