به گزارش ایسنا، سرهنگ فیروز کشیر به تشریح موارد تخلفات ساکن در معابر پرداخت و گفت: تخلفات ساکن به تخلفاتی گفته میشود که در یکجا سکون دارند و باعث بی نظمی در معابر شهر میشود. این تخلفات میتواند زیر تابلوها، در پیادهروها، پارک به صورت دوبله و پارک در حاشیه بزرگراهها باشد.
وی افزود: میتوان گفت تمامی این تخلفات چهره و نظم شهر را بر هم میزند و در همین راستا نیز باید با رفتارهای خوب و قانونمند ترافیکی و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، نظر را در شهر و جامعه نهادینه کنیم. تخلفات باید به عنوان یک منکر در نظر شهروندان جلوه کند چراکه همه در این خصوص مسئول هستیم و باید سهم خود را هر چند کوچک در برابر برقراری نظم و ایمنی ترافیک انجام دهیم.
توقف در چه محلهایی ممنوع است؟ معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: طبق ماده ۱۶۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی هر نوع پارک و توقف که منجر به بر هم خوردن نظم عمومی جامعه شود کلا ممنوع است. همچنین در ماده ۱۶۳ آییننامه راهنمایی و رانندگی به صراحت به این موضوع اشاره شده که ایستادن یا توقف وسایل نقلیه در محلهایی نظیر پیادهرو و گذرگاه عابرپیاده، مقابل ورودی خیابانها و جادهها و کوچهها یا ورودی و خروجی اتومبیل روی ساختمانها، داخل تقاطع، در فاصله ۱۵ متری میدان یا تقاطع یا سه راهها یا تقاطع راه آهن، در فاصله ۱۵ متری شیرهای آب آتش نشانی و شیرهای آب نصب شده در راه ها، در فاصله ۱۵ متری اطراف چراغ های راهنمایی و رانندگی و یا محل هایی که توقف وسایل نقلیه مانع دید علایم راهنمایی و رانندگی شود، از ابتدا تا انتهای پیچها، در فاصله ۱۵ متری ورودی و یا خروجی مراکز آتشنشانی، پلیس و بیمارستانها و فوریتهای پزشکی، توقف دوبله، توقف روی پلها و درون تونل ها و معابر در ارتفاع، در خیابانهایی که پیاده رو آن قابل عبور نبوده و پیادگان مجبورند از بخشی از سواره رو عبور کنند، در ایستگاه های وسایل نقلیه همگانی و حریم آنها که با علایم راهنمایی و رانندگی مشخص است، توقف در محل هایی که علایم راهنمایی و رانندگی مانند تابلوهای توقف ممنوع و یا ایستادن ممنوع و یا خط کشیهای شطرنجی در سطح تقاطع و یا معابر نیز دلالت بر ممنوعیت توقف دارد، در هر نقطه از معابر درحال تعمیر، شستشو و تعویض روغن و نیز در طول مسیرهای ویژه اتوبوس و دوچرخه و در طول مسیر و خطهای عبور آزادراهها و توقف در محل توقف اختصاصی معلولین و جانبازان از جمله این موارد است.
وی گفت : کجای قانون به یک راننده اجازه داده که میتواند توقف دوبله انجام دهد و راه مردم را ببندد و با قرار دادن یک شماره تلفن برای برداشتن خودرو باید با وی تماس بگیرد ؟ آیا این اقدام درست است که اگر شهروندی مقابل منزل و پارکینگ خود راه تردد بسته ببیند و اگرمریضی داشته باشد که باید از منزل خارج و به موقع به بیمارستان برسد تکلیف چیست ؟ با شماره تلفنی که معنی و مفهوم ان این است که به من زنگ بزن چه باید کرد ؟ این اقدام و توقف، تخلف است و قانونگذار برای این کار اعمال قانون در نظر گرفته است.
کشیر ادامه داد: پلیس در ۱۱ ماهه سال جاری در شهر تهران تعداد ۱۰ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۷۵۰ خوردو را بهدلیل تخلفاتی چون توقف زیر تابلو ، توقفات دوبله ، سد معبر اعمال قانون کرده است چرا که این رانندگان باعث ایجاد ترافیکهای کاذب و بر هم زدن نظم عمومی و چهره شهر شدهاند. رانندگان به هیچ عنوان نبایدتخلف توقف در زیر تابلوی پارک مطلقا ممنوع را انجام دهند چرا که نقض حریم این تابلو مشکلات فراوانی را برای دیگر شهروندان و بینظمی در شهر بوجود آورده است.
وی افزود : برخی از رانندگان با پارک در محل ایستگاههای اتوبوس باعث اخلال در رفت و آمد و توقف اتوبوسهای حمل و نقل عمومی میشوند و گاهی برخی رانندگان با پارک و توقفات دوبله مقابل مراکز و آموزشگاهها تردد دیگر شهروندان و رانندگان را مختل میکنند . در همین راستا نیز رانندگان به هیچ عنوان حق ندارند که به صورت دوبله توقف کرده و راه مردم را بند بیاورند. پلیس بی جهت و بدون دلیل رانندهای را جریمه نمی کند هر نوع تخلفی که باعث بی نظمی و بر هم زدن نظم عمومی جامعه شود پلیس به جد با آن در چهار چوب قانون برخورد خواهد کرد .
انتهای پیام
برچسبها
پلیس راهور تهران
سرهنگ فیروز کشیر
تهران
پلیس
پلیس راهور
نظرات و دیدگاهها
هیچ نظری برای این خبر ارسال نشده است؛
شما نفر اول باشید.